بروسکتا

غذاهای ایتالیایی مدتی هست که جاش رو تو سفره ما ایرانی ها باز کردند و البته که طرفدارهای خاص خودشون رو دارن. شاید یکی از مهمترین دلایل این جذابیت برای طرفدارانش، استفاده از مواد اولیه سالم و بسیار متنوع و همچنین سه فاکتور اصلی غذاهای ایتالیایی یعنی گوجه فرنگی، ریحان و پنیر باشه. “بروسکتا” که باید “ت” در اون باشد ت تلفظ بشه یکی از پرطرفدارترین استارتر ها یا پیش غذاهاست. این پیش غذاهای راحت و خوشمزه و البته زیبا به عنوان “اُبتایزر” یا “اشتها آور” هم استفاده میشه. همچنین این روزها که همه برای مهمونی هاشون دنبال فینگرفود می گردن، میتونه گزینه آسون و جذابی به حساب بیاد. بروسکتا تنوع بسیار بسیار زیادی داره. امروز با هم اصلی ترین نوع اون رو مرحله به مرحله می بینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *